Olcsó költöztetés -Tanácsok, tippek

Költöztetés előkészületek

 

Amennyiben nem helyszíni felméréssel történik a költöztetés,kérjük a telefonos egyeztetés alkalmával a pontos,a lakásban ténylegesen megtalálható darabszámokat diktálják be. Fontos az autó kapacitása miatt a tényleges darabszámok bemondása (például: 1 szekrénysor,1 kanapé,2 fotel,1 tévé,20 doboz,konyhaasztal,háztartási gépek).

 

A munkánkat könnyíti ha előre tudjuk honnan-hová szállítunk: emeletről-emeletre, tetőtér, lift nélküli ház emeletére,hosszú járdán,pincetárolóból.   Az autók felszereltségében is segít (kiskocsi, szerszámok, csomagolóanyag) és a munkaerő szervezését is megkönnyíti.

 

A rakodás napjára előre foglalt parkolóhellyel rengeteg időt meg lehet spórolni.

 

Költöztetés, szállítás

 

 

 

 

Időmegtakarítást jelent,igény esetén  a csomagolóanyagok kérése, előre felmérése.

 

Amennyiben a költöztetés előkészületekhez segítséget igényelnek, ingyenes helyszíni felméréssel tudunk segíteni. Előre érdemes jelezni,amennyiben bútorcsomagolást,bútorszerelést igénylő munka lesz.

 

 

Szállítás

Költöztetés során a csomagolásnál a törékeny tárgyakat célszerű kartondobozokba, újságpapírral becsomagolva előkészíteni. A dobozra mindenképp írjuk fel "TÖRÉKENY". A kartondobozok alját le kell ragasztani,nem elégséges behajtogatni az alját.

 

Költöztetés, szállítás

Költöztetés, szállítás

A dobozokat úgy rakjuk meg,hogy magunk is elbírjuk. Nem célszerű két emberes dobozokat készíteni (főleg könyves,iratos dobozokra értendő). Célszerű minden dobozt lezárni és ráírni tartalmukat,ez a kicsomagolást is megkönnyíti és a lerakásnál célirányosan lehet pakolni.

 

Tükröt, tv-t, sérülékeny tárgyakat előre jelezzük, mert külön csomagolást igényelnek.

 

 

Költöztetés, szállítás

Költöztetés, szállítás

Lifthasználatkor a költözés helyszínén célszerű kiírni, tájékoztatni a lakókat a költözéskor igénybe vett használatról.

 

A nagyobb szekrényekből, komódból érdemes a polcokat kivenni az üvegajtót leszerelni az ajtókat leragasztani.

 

 

 

 

Költöztetés

Lomtalanítás

Irodaköltöztetés

Pianínó szállítás

Áruszállítás 2,7 t-ig