Költöztetés Budapesten és vidéken

Költöztető cégünk 1996-ban alakult Budapesten, eredeti profilunk mellé a szállítás-költöztetés közel 20 éve került be. Azóta több száz elégedett költöztetésen vagyunk túl.

 

Állandó személyzettel és megbízható emberekkel dolgozunk, nemcsak Budapesten!

 

Dolgozóink minőségi munkát végeznek, köszönhetően a tapasztalatuknak és lelkiismeretes hozzáállásuknak. Autóvezetőink rutinos, jó helyismerettel rendelkező kollégák.

 

Költöztetés Budapesten, olcsó költöztetés

A több évtizedes tapasztalat helyett munkavállalóink megbízható, precíz és fiatalos hozzáállása  az erősségünk. A napi rutin, tapasztalat az elmúlt évek alatt csiszolódott és emellett a magas minőségi munka a cég elvárása lett.

 

Olcsó költöztetés BudapestenProfilunk szempontjából a lakossági, olcsó költöztetés Budapesten a meghatározó. Számunkra a gondtalan, zökkenőmentes költözés megkönnyítése a legfontosabb feladat. Kollégáink nem ismernek lehetetlent, mindenre megkeressük a megoldást.

 

Költöztetéshez felszerelt autóinkkal állunk rendelkezésére és kérésre biztosítunk minden ezzel összefüggő egyéb felszerelést (csomagolóanyag, doboz, ragasztószalag...) is.

 

Kis és nagy költöztetések Budapesten, nehéz tárgyak mozgatása (150 kg felett ), irodák költöztetése vagy gyalogos költöztetés (lakáson vagy lépcsőházon belül), egy-egy bútor vagy háztartási gép szállítása, lomok elszállítása mindennapi feladataink közé tartozik.

 

Korrekt árakkal várjuk megrendelésüket és bízunk jövőbeni együttműködésünkben.

 


Ne kockáztasson, bízza profikra a költöztetést!napelem.pngCégünk a speciális szállítások területén is nagy múltra tekint vissza, melyekből szerencsére nincsen hiány. A nagyméretű tárgyakon, valamint az értékes műtárgyakon és nehéz páncélszekrényeken felül kaptunk már speciális megbízást napelemek és komplett napelemes rendszerek leszállítására is. És, hogy ez szakmailag milyen kihívást is jelentett az eszközök értékét tekintve, elég ha ellátogat a következő oldalra és megtekinti a szállított napelem ára-kat.

Költöztetés

Lomtalanítás

Irodaköltöztetés

Pianínó szállítás

Áruszállítás 2,7 t-ig